Tuotteet

Histan Sista valmistaa hilpeitä vaatteita ja asusteita kierrätystwistillä pilke silmäkulmassa. Materiaalit ovat löytöjä pääasiassa kirppiksiltä, kierrätyskeskuksista ja kuolinpesistä, mutta otan vastaan myös lahjoituksia ja teen tilaustöitä asiakkaiden omista kankaista Pohjois-Savon alueella.

MATERIAALIT JA HOITO-OHJEET

Histan Sista suosii kierrätettyä ja luonnonmateriaaleja. Takkien päällyskankaisiin valikoituu useimmiten puuvillaa tai puuvillasekoitteita, vuorikankaina käytetään fleeceä ja tikkikankaita. Vetoketjut ja muut helposti kuluvat osat ovat etupäässä uusia.

Kaikki kankaat pestään ennen käyttöä miedosti hajustetuilla tai hajusteettomilla pesuaineilla. Useimmat tuotteet voi pestä 40 asteessa, mutta rumpukuivausta ei suositella takeille tai muille vuoritetuille tuotteille. Pesuohjeet löytyvät myös tuotelapuista.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, otathan ensin yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla (tiedot löytyvät Ota yhteyttä -linkistä). Jokainen vaihto- ja palautus käsitellään tapauskohtaisesti.  Varastovalmiita tuotteita koskee kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk vaihto- ja/tai palautusoikeus. Tällöin tuotteen on oltava käyttämätön, pesemätön ja vielä myyntikelpoinen. Tilaustyönä valmisten tuoteen voi palauttaa ainoastaan, jos tuotteessa on selkeä työ- ja materiaalivirhe.

TILAUSTYÖT

Olipa mielessäsi sitten tyttömäisen kujeileva kesämekko, orientaalit sulttaanihousut tai boheemi taiteilijatakki, tehdään unelmistasi totta! Kangasvalikoimistani löytyy monensorttisia aarteita ja työstän mielelläni myös asiakkaan omia kankaita. Teen sesonkien ulkopuolella tilaustöitä, joten ota rohkeasti yhteyttä! Isompiin mittatilaustöihin suosittelen välisovitusta, ja se onnistuu parhaiten Pohjois-Savon seudulla.